Empresa de neteja a Andorra

En ocasions, tots necessitem assistència amb les tasques de la llar. A Netejar Andorra, trobaràs una empresa especialitzada en neteja de pisos i cases a Andorra, compromesa a oferir un servei professional i adaptat a les necessitats particulars de cada client. El nostre objectiu és assegurar la teva completa satisfacció oferint solucions personalitzades per mantenir la teva llar impecable.

Què necessites per a la neteja de la teva llar?

 • Serveis amb horari flexible.
 • Periodicitat i calendaris que prefereixis: servei diari, setmanal, quinzenal, mensual…
 • Sense permanència.
 • Personal en plantilla donat d’alta.
 • Serveis amb Assegurança de Responsabilitat Civil.
 • Gestió de tràmits i regularització d’empleats.
 • No som intermediaris.

Especialitzats en neteja a domicili a Andorra.

Servei de neteja per a la teva llar a Andorra

Com que som una empresa de neteja de la llar, comptem amb la nostra pròpia plantilla de treballadors domèstics contractats en règim general de la Seguretat Social per Netejar.com, de manera que tu no hagis de preocupar-te de res i no tinguis cap responsabilitat laboral sobre el treballador. A més, els nostres serveis de neteja per a la llar a Andorra estan coberts amb una Assegurança de Responsabilitat Civil per a la teva total tranquil·litat.

El nostre objectiu és oferir un servei de neteja de gran qualitat, flexible per adaptar-se a les necessitats de cada client i basat en la formació específica del nostre equip, així com en un protocol de treball que ens permet ser més eficients a la llar. A més, sempre tindràs el teu assessor personal que vetllarà pel òptim funcionament del servei contractat, ja sigui puntual o recurrent.

Busques una Noia de la neteja per hores a domicili?

Oferim la major flexibilitat en els nostres serveis per cobrir les necessitats dels nostres clients. Posem a la teva disposició neteja per hores a domicili en els horaris que necessitis. Amb l’ajuda del teu assessor personal, podràs configurar un servei per hores adequat a la teva llar i facilitar des del primer moment la feina del nostre personal de neteja a domicili. Com que el servei de neteja es valora en hores de treball, només hauràs de pagar les hores que finalment es realitzin en el servei, evitant així desagradables sorpreses.

Si el que necessites és un servei recurrent que es repeteixi setmana a setmana o quinzenalment, t’oferim la continuïtat del treballador per no haver d’enfrontar-te a canvis continus i incòmodes. No hauràs de preocupar-te per les vacances i/o baixes temporals del nostre personal, ja que t’oferim la possibilitat que sigui substituït per un altre professional puntualment i així evitem que el servei de neteja per hores es pari.

Neteges generals a Andorra

A més dels serveis de neteja recurrents, ens pots contractar de forma puntual per neteges generals a Andorra. Sigui per a una neteja a fons de cuines i/o banys, per a la neteja d’un pis de lloguer a la sortida dels inquilins o en una neteja de final d’obra, ens adaptem a les necessitats de cada client sempre amb l’assistència del teu assessor personal que t’assessorarà sobre la millor manera de dur a terme la neteja general.

Si ho requereixes, podem proporcionar productes professionals de neteja i altres materials necessaris per obtenir els millors resultats en el servei ofert.

Neteja de vidres a Andorra

Sabem que una de les parts més complicades de la posada a punt d’una casa és la neteja de vidres. No et complicis la vida i compta amb el suport de Netejar Andorra per a la neteja de vidres a Andorra. Consulta amb el teu assessor sense compromís sobre les característiques dels vidres de la teva casa o pis i valorarem la feina a realitzar.

Altres serveis que oferim a Andorra

Preguntes freqüents sobre empreses de neteja a Andorra

Com contractar una empresa de neteja per a la teva llar a Andorra?

Hi ha dues modalitats: contractar un servei de neteja a través d’una empresa o per compte pròpia. Per a ambdues opcions, Netejar Andorra et pot ajudar, oferint servei amb personal de la seva plantilla i oferint el servei de gestió i selecció per contractar una empleada per compte pròpia.

Quantes hores necessito contractar una empresa de neteja a Andorra?

Per contractar una empresa de neteja per hores, cal realitzar les hores de servei establertes entre el client i l’empresa. El més habitual són entre 3 o 4 hores a la setmana, en aquest temps el treballador pot realitzar les tasques correctament.

Què cal tenir en compte abans de contractar una empresa de neteja a Andorra?

Abans de contractar una empresa de neteja, cal tenir clar les hores que vols que es dediquin i el teu pressupost. En funció de les hores, el personal de neteja pot realitzar una neteja òptima, depenent de la superfície en m2 i l’estat de la casa.

Com puc contactar per realitzar una neteja de la llar a Andorra?

Si estàs interessat a realitzar una neteja de la llar i vols més informació i pressupostos, pots fer el següent:

Pressupost de neteja sense compromís

No dubtis a sol·licitar el teu pressupost a mida sense compromís. Et atendrem de forma immediata i, si és necessari, començarem el servei el més aviat possible.

Per què contractar NETEJAR Andorra?

 • No tindràs responsabilitat laboral sobre l’empleat domèstic, el nostre personal està donat d’alta en la Seguretat Social per Netejar Andorra.
 • Formem als nostres empleats domèstics per oferir un servei de alta qualitat.
 • Comptaràs amb el teu assessor personal que controlarà la qualitat del servei ofert.
 • Els nostres serveis estan coberts per un Assegurança de Responsabilitat Civil. Només pagaràs les hores de treball que realment s’hagin realitzat.

Zonas y Parroquias en las que Trabajamos a Domicilio en Andorra

Andorra la Vella

Santa Coloma, La Margineda y Andorra la Vieja.

La Massana

l'Aldosa, Anyós, Arinsal, Erts, Pal, Sispony, el Pujol del Piu, Escàs, els Plans, el Mas de Ribafeta, Xixerella y el Pui.

Encamp

Encamp, Tremat, Mosquera, Les Bons, Vila y El Pas de la Casa.

Canillo

Aldosa, Canillo, El Forn, El Tarter, El Vilar, Els Plans, Incles, Meritxell, Prats, Ransol, Soldeo, Bordes de Envalira, San Pedro, Armiana y Molleres.

Ordino

Ansalonga, Arans, El Serrat, La Cortinada, Llorts, Ordino, Segudet y Sornàs.

San Julián de Loria

Bixessarri, Fontaneda, Auvinyà, Juberri, Nagol, Certers, Aixovall, Aixirivall y Llumeneres

Las Escaldas-Engordany

Engordany, Els Vilars d'Engordany, el Fener y Engolasters

Deja un comentario